Hoe de wifi van de Brother-printer wijzigen?

 Zoals je misschien al weet, maken alle individuen tegenwoordig deel uit van een planeet waar iedereen een technologisch apparaat heeft dat ze om verschillende redenen regelmatig gebruiken. Computers, laptops en smartphones beheersen de wereld van vandaag, omdat ze het u gemakkelijk maken om op de juiste manier aan uw behoeften te voldoen. Het is de belangrijkste reden waarom elk bestand en elke foto tegenwoordig als een soft copy wordt verzonden.

Hoewel deze factor u in staat stelt snel toegang te krijgen tot deze documenten, maakt het het ook moeilijker wanneer u een papieren exemplaar nodig heeft. Als u dit wilt voorkomen, kunt u het beste zo snel mogelijk in een Brother-printer investeren. Het maakt niet uit welk type hardcopy u nodig heeft, de apparaten die door dit bedrijf zijn gemaakt, zullen het u gemakkelijk maken om dienovereenkomstig de beste voordelen te behalen.

Daarom moet u uw best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het ondersteuningsteam van Brother. Als u eenmaal weet hoe u de functies kunt toepassen, kunt u uw gemak en ervaring aanzienlijk vergroten. 

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een printer te kopen, in te stellen en te gebruiken die is gemaakt door het bedrijf Brother? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste voordelen krijgt.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Het is omdat de klantenservice van Brother er is om uw twijfels weg te nemen. U hoeft alleen maar contact met hen op te nemen en zij zullen u snel van passende oplossingen voorzien. Daarom kunt u zonder verdere overweging het technische ondersteuningsteam van Brother vertrouwen.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de wifi van uw printer wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw afdrukapparaat inschakelen door deze op een stopcontact aan te sluiten
  2. Wanneer u zich in het hoofdvenster van het apparaat bevindt, gaat u naar het Configuratiescherm en tikt u onmiddellijk op de knop Menu
  3. Er verschijnt een nieuwe pagina op uw scherm, gebruik de pijltjestoetsen aan de zijkant van het startscherm om op het tabblad Netwerk te tikken dat u tegenkomt
  4. Selecteer de WLAN-tegel die u tegenkomt met behulp van de pijltoetsen die u ter beschikking staan
  5. Tik op Ok

Bel het bellen Brother Nederland ondersteuningsnummer als u problemen ondervindt terwijl u de bovenstaande instructies volgt. 

gerelateerde artikelen 

Popular posts from this blog

Hoe de naam van de Brother-printer wijzigen?

Hoe verbind je je Brother-printer met een Wi-Fi-netwerk?

Hoe een Brother-printer draadloos instellen?