Hoe te voorkomen dat de Brother-printer slaapt?

We maken allemaal deel uit van een planeet waar elk individu in grote mate afhankelijk is van technologie en internet. De voordelen van deze twee elementen worden tegenwoordig op elk gebied van het leven gebruikt.

Hoewel dit aspect ons leven aanzienlijk vergemakkelijkt, betekent het ook dat het onze behoefte aan aanvullende technologische apparaten zoals printers aanzienlijk vergroot. Daarom moet u zo snel mogelijk investeren in een printer die door Brother is gemaakt voor de beste voordelen.

Het is een cruciaal aspect omdat de meeste bestanden met behulp van internet en als soft copy worden verzonden. Daarom moet u er rekening mee houden dat u wanneer u tijd heeft meer wilt weten over het afdrukken van gedrukte exemplaren met een printer met de hulp van Brother-ondersteuning.

Als u eenmaal weet hoe u door de functies van dit bedrijf kunt navigeren, kunt u de meest geschikte resultaten verkrijgen terwijl u de kans op problemen met een ruime marge minimaliseert.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te zoeken welke printer u moet kopen en gebruiken volgens uw voorkeuren en vereisten? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of hoe u ervoor kunt zorgen dat u alles correct doet.

Maar betekent dat dat u uw behoeften moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Brother de hele dag beschikbaar is om u te helpen bij uw inspanningen. Ongeacht het soort probleem dat u heeft, zij zullen u helpen om ze snel op te lossen.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u wilt voorkomen dat de Brother-printer slaapt. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Brother afdrukapparaat inschakelen door het in een stopcontact te steken
  2. Zodra de machine correct begint te werken en u zich in het hoofdvenster bevindt, drukt u op de ster- en optietoetsen die u    tegelijkertijd zult vinden
  3. Wanneer de bovenstaande stappen zijn voltooid, knippert uw scherm met een bericht Slaapstand: Aan
  4. Gebruik de toetsen Omhoog en Omlaag op het apparaat om de tegel Aan naar Uit te verplaatsen
  5. Sla de wijzigingen op, afhankelijk van uw voorkeuren en vereisten

Bel het Bellen Brother Nederland ondersteuningsnummer als een van de bovenstaande stappen niet het gewenste resultaat oplevert. 

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de naam van de Brother-printer wijzigen?

Hoe verwijder ik documenten uit de afdrukwachtrij van uw Brother-printer?

Hoe verbind je je Brother-printer met een Wi-Fi-netwerk?