Hoe afdrukken met de Brother-printertoepassing?

Het maakt niet uit wie je bent of van welke carrière je deel uitmaakt, je hebt waarschijnlijk voor verschillende dingen de hulp van technologie en internet nodig. Met deze twee elementen kunt u zonder problemen documenten maken en bestanden opslaan als zachte kopieën. Ze kunnen u echter ook in een moeilijke situatie brengen wanneer u aan papieren exemplaren moet werken.

Als u in deze situaties beschikt over een efficiënte Brother-printer, kunt u snel aan uw eisen voldoen. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten Brother-afdrukapparaten beschikbaar met afzonderlijke hulpmiddelen, en u kunt er een aanschaffen, afhankelijk van uw behoeften. Daarom zou u met behulp van het Brother-ondersteuningsteam meer over elke printer moeten leren om erachter te komen welke de beste keuze is.

Een andere reden waarom u voor Brother zou moeten kiezen, is dat zij u verschillende soorten faciliteiten en diensten bieden om het u gemakkelijk te maken om moeiteloos de meest geschikte resultaten te verkrijgen.

Vind je het moeilijk om te begrijpen in welke Brother-printer je moet investeren en diens tools in te stellen op basis van je werk en opleiding? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het technische ondersteuningsteam van Brother de hele dag beschikbaar is om u te helpen.

Ongeacht het soort verwarring dat u heeft, neem contact op met dit klantenserviceteam om uw problemen onmiddellijk op te lossen. U kunt met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u maar wilt. Verder zijn er enkele instructies die u moet volgen als u wilt afdrukken met de Brother-printertoepassing. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Brother printer aanzetten en de printertoepassing op uw smartphone downloaden
  2. Zodra de bovenstaande stap is voltooid, verbindt u uw printer zo snel mogelijk met de applicatie
  3. Wanneer de verbinding is beveiligd, tikt u op de knop Afdrukken die u op de startpagina tegenkomt
  4. Selecteer het type bestand dat u nodig hebt op de nieuwe pagina die wordt geopend en druk vervolgens op de knop Gereed
  5. De applicatie geeft je een voorbeeld van hoe het document eruit zal zien, doorloop het voorbeeld en tik op Afdrukken

Bel het Brother Bellen Nederland ondersteuningsnummer als u niet zeker bent van een van de bovenstaande stappen. 

gerelateerde artikelen 

Hoe de wifi van de Brother-printer wijzigen? 

Popular posts from this blog

Hoe de naam van de Brother-printer wijzigen?

Hoe verwijder ik documenten uit de afdrukwachtrij van uw Brother-printer?

Hoe verbind je je Brother-printer met een Wi-Fi-netwerk?