Hoe de Wi-Fi van de Brother-printer uit te schakelen?

Alle individuen op de planeet sturen tegenwoordig verschillende soorten bestanden en documenten met behulp van technologie en internet. Dit aspect krijgt veel aandacht omdat het vrij efficiënt is om in korte tijd noodzakelijke informatie uit te wisselen. Niet alleen dat, maar via internet kunt u ook bestanden ontvangen, hoe ver u ook van de afzender verwijderd bent.

Als u echter de beste resultaten uit deze functie wilt halen, dient u zo snel mogelijk een afdrukapparaat aan te schaffen dat door Brother is gemaakt. Het is omdat een printer het gemakkelijk voor u maakt om papieren kopieën te maken vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Houd er daarom rekening mee dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe het werkt met de hulp van het Brother-ondersteuningsteam.

De belangrijkste reden waarom u in dit bedrijf zou moeten investeren, is dat het een handige en relevante gebruikersinterface heeft die elk individu naar eigen voorkeur kan gebruiken.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te zoeken welk printermodel u moet kopen en hoe u dit moet instellen, afhankelijk van uw vereisten en voorkeuren? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet goed waar u moet beginnen of wat u moet doen.

Maar is dat een goede reden voor u om uw behoeften op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Brother u kan helpen bij het dienovereenkomstig oplossen van uw problemen.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u de wifi van de Brother-printer wilt uitschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Brother printer aanzetten door deze in een stopcontact te steken
  2. Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, tikt u op het tabblad Instellingen dat u tegenkomt
  3. Selecteer de tegel Netwerk op de nieuwe pagina die op uw scherm verschijnt
  4. Ga onmiddellijk naar het venster Netwerk/IF en selecteer WLAN of Wi-Fi
  5. Om de functie op de juiste manier uit te schakelen, tikt u op het tabblad Bekabeld LAN

U kunt het bellen Brother Nederland ondersteunings nummer als u meer informatie wilt over de bovenstaande instructies. 

gerelateerde artikelen

Hoe te printen vanaf een mobiel met een Brother-printer?


Popular posts from this blog

Hoe de naam van de Brother-printer wijzigen?

Hoe verwijder ik documenten uit de afdrukwachtrij van uw Brother-printer?

Hoe verbind je je Brother-printer met een Wi-Fi-netwerk?