Hoe verwijder ik documenten uit de afdrukwachtrij van uw Brother-printer?

 Alle individuen op de planeet hebben tegenwoordig een smartphone, laptop of smartphone die ze gebruiken voor tal van taken en verantwoordelijkheden. Het is omdat de planeet tegenwoordig draait met behulp van technologie en internet. Deze twee elementen kunnen het u gemakkelijk maken om zonder enige moeite de meest geschikte resultaten te verkrijgen.

Als u uw efficiëntie echter aanzienlijk wilt verzekeren, moet u proberen zo snel mogelijk te investeren in een afdrukapparaat dat door Brother is gemaakt. Het is een soort gadget waarmee u moeiteloos papieren kopieën van allerlei soorten documenten kunt maken. Daarom moet u in gedachten houden om erachter te komen hoe de functies werken met de hulp van het Brother-ondersteuningsteam zodra u tijd heeft.

Als u eenmaal in een geschikte printer hebt geïnvesteerd, kunt u uw werk dienovereenkomstig uitvoeren. Niet alleen dat, maar met dit aspect bespaart u ook tijd en energie, aangezien u het cybercafé niet regelmatig hoeft te bezoeken.

Maakt u een moeilijke periode door en probeert u te begrijpen hoe u een eersteklas afdrukapparaat van het bedrijf Brother moet installeren en instellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Betekent dit echter dat u uw behoeften en gemak moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Brother de hele dag beschikbaar is om tips en advies te geven. Als u uw problemen op de juiste manier uitlegt, kunnen zij u dienovereenkomstig helpen.

Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten moet houden als u documenten uit uw wachtrij met afdruktaken wilt verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Brother printer openen en vervolgens uw voorkeursapparaat inschakelen
  2. Wanneer uw computer of smartphone opstart, gaat u naar het venster Brother Printer Driver
  3. Tik vanaf de volgende pagina die voor u wordt geopend op het tabblad Printer
  4. Tik op de tegel Afdruktaken annuleren die u op de volgende pagina vindt die voor u verschijnt
  5. Bevestig uw beslissing en sluit het venster

U kunt het Bellen Brother Nederland ondersteuningsnummer als u nog meer twijfels heeft.

gerelateerde artikelen : Hoe afdruktaken van Brother-printers annuleren?


Popular posts from this blog

Hoe de naam van de Brother-printer wijzigen?

Hoe verbind je je Brother-printer met een Wi-Fi-netwerk?